top of page

Om oss

Seilbåtsenteret

Seilbåtsenteret AS er ledende innen tjenester til seilbåt og ligger sentralt plassert ved vannet i Stathelle i Vestfold. Sammen med Wector Yachting danner vi Norges største og mest komplette båtsenter.

Etter 5 års drift under navnet Seilbåtservice i Fredrikstad, skiltes Seilbåtsenteret ut i 2023 og etablerte seg på vestsiden av Oslofjorden.

I tillegg til nettbutikk, har vi butikk rett på bryggekanten hvor vi også har servicebrygge, verksted og en stor innendørs hall for lagring og godkjent skadeverksted.

Vi produserer stående rigg opp til 16mm. Gjennnom samarbeidet med Wector Yachting på Skjerkøya har vi god plass til flere rigger innendørs for service og reparasjon i riggverksted.

Vi setter kvalitet og sikkerhet i fokus. Seilbåtsenteret er medlem av Norboat, vi er en del av riggsamarbeidet Masthead, og vi er sertifisert av Seldèn. 

Vi er også distributør for flere sterke merkevarer i det norske markedet. Eksempler er Hyde seil, Schenker watermakers, Oceanvolt og Walder bombrems.

Ansattbilde

Erik - 90250561
erik@seilbaatsenteret.no

Erik Welin-Larsen

Daglig leder og intiativtaker til Seilbåtsenteret AS. Seilt jolle siden barndommen og har seilt egen båt over Atlanterhavet.

 

Erik har jobbet som seil og kiteinstruktør med flere store aktører som KNS og Seileren.no Han har også seilt som fordekker på Sons of Hurricanes under VM i 2023, og var med å ta en 2 plass i NM, samme år.

Erik holder seg på fordekk, men i 2024 blir det doublehanded på Farr30 sammen med Sakarias.

Ansattbilde

Gustav Levang

Gustav er den allsidige typen. Han ble med over fjorden da vi etablerte Seilbåtsenteret på Stathelle.

Gustav har en havseiler på 47 fot som han har seilt hele norskekysten med alene. Gustav seiler som en del av teamet på Farrari.

Du finner ham i butikken vår, men også på brygga med service, riggarbeid og mye mer.

Gustav - 94008656
gustav@seilbaatsenteret.no

Ansattbilde

Thomas Deila Olsen 

Verkstedsleder hos Seilbåtsenteret.

 

Thomas startet i Seilbåtservice i 2018 og har siden det skaffet seg bred erfaring med reparasjoner av seilbåt. Han fikser alt fra grunnstøting, til riggskader.

Thomas tar deg imot på brygga og har stålkontroll på alle båtene i opplag , eller til service her hos oss.

Thomas - 48882868
thomas@seilbaatsenteret.no

Seilbåtsenteret as

Tostrups vei 5, 3960 Stathelle

Kontakt oss

Takk for at du sendte inn!

bottom of page