top of page

Personvernerklæring for Seilbåtsenteret AS

Sist oppdatert: 01.02.2024

Vi i Seilbåtsenteret AS tar personvern på alvor, og denne erklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger når du besøker vår nettside og gjennomfører kjøp hos oss.

1. Innsamling av personopplysninger

Vi samler inn personopplysninger som navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og betalingsinformasjon når du frivillig oppgir disse opplysningene under registrering, bestilling eller ved andre interaksjoner med vår nettside.

2. Bruk av personopplysninger

Vi bruker dine personopplysninger til å behandle og levere dine bestillinger, sende deg informasjon om ordrestatus, tilpasse og forbedre våre tjenester, samt for å sende deg relevant markedsføringsmateriale dersom du har samtykket til dette.

3. Deling av personopplysninger

Vi deler kun dine personopplysninger med tredjeparter når det er nødvendig for å fullføre ditt kjøp, for eksempel med leverandører av betalingstjenester og transportører for fraktformål.

4. Informasjonskapsler og annen sporingsteknologi

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din opplevelse på nettsiden vår og for å samle inn analytiske data om besøkende.

5. Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn, retting eller sletting av dine personopplysninger. Du kan også trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt. Kontakt oss på [kontakt@seilbatsenteret.no] for å utøve dine rettigheter.

6. Sikkerhet

Vi tar rimelige tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse.

7. Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen ved behov. Eventuelle endringer vil bli kunngjort på nettsiden vår.

Ved å bruke våre tjenester samtykker du til vilkårene i denne personvernerklæringen.

Kontakt oss på [kontakt@seilbatsenteret.no] hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring eller behandlingen av dine personopplysninger.

Seilbåtsenteret as

Tostrups vei 5, 3960 Stathelle

Kontakt oss

Takk for at du sendte inn!

bottom of page